Είμαστε εδώ για εσάς

Η ομάδα των συνεργατών μας πλαισιώνεται από ένα οργανωμένο δίκτυο αξιόλογων ανθρώπων που είναι δίπλα σας.


Μας συνδέουν μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου και τους πιο αναγνωρισμένους, τους οποίους επιλέξαμε με πολύ προσοχή για τις άριστες δεξιότητες τους.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΣ
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Απευθυνθείτε σε εμάς


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να απευθυνθείτε σε εμάς.

Η Βάσια Καραγιώργου είναι 34 ετών. Σπούδασε Κοινωνική Θεολογία με έμφαση στη Ψυχική Υγεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (MSc) τίτλου σπουδών με αντικείμενο «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών»  από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MSc) (MasterLevel 7) στη Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία και στις Δεξιότητες Συμβουλευτικής από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Edexcel).

Έλαβε συμπληρωματική εκπαίδευση στη Εκπαιδευτική Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχοπαθολογία και Διαφορική Διάγνωση κατά DSM, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών(ΕΚΠΑ), στο τμήμα της Ψυχιατρικής και στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Προσωποκεντρική προσέγγιση, αποκτώντας το  Δίπλωμα Advanced Professional  Diploma  in  Integrative Psychotherapeutic Counselling (Master level 7) από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Edexcel)

Έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες όπως και σε Εκπαιδευτικά και Βιωματικά σεμινάρια. Υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ), συνεργάζεται με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού (Κ.Κ.Π) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων και φίλων ασθενών από Λυσοσωμιακά Νοσήματα η «Αλληλεγγύη», ενώ παράλληλα διατηρεί και ιδιωτικό γραφείο.
Επιπρόσθετα εργάζεται παρέχοντας εθελοντικά τηλεφωνική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Υποστήριξη  στην Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Rett «ΆΓΓΕΛΟΙ  ΓΗΣ»

Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Σχολών Γονέων με το Αναπτυξιακό Σύστημα .