1η, 2η και 3η Ημερίδα ιατροnet 2016

Φέτος συμμετείχαμε στην 1η, 2η και 3η Ημερίδα του Ιατροnet, όπου είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τους παρευρισκόμενους ιστορίες από τον καθημερινό αγώνα των κοριτσιών μας, προβάλλοντας παράλληλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της έλλειψης κατάλληλων δομών υγείας και εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.

 

Ο σύλλογος Άγγελοι Γης συμμετείχε στην 1η Ημερίδα Iatronet με την ιστορία της Βασούλας.

Μέσα από τα μάτια και την ψυχή της ασθενούς με σύνδρομο Rett, η πρόεδρος του συλλόγου ”Άγγελοι της Γης”, Νεκταρία Βαζούρα, περιέγραψε με συγκινητικό τρόπο στην 1η ημερίδα του iatronet.gr το οδοιπορικό της ασθενούς, που διανύει όλα τα στάδια από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση.

Η ιστορία της Βασούλας.

 

Ο σύλλογος Άγγελοι Γης συμμετείχε στην 2η Ημερίδα Iatronet με την ιστορία της Ελένης.

Η κα Βίκυ Καπουδάκη αφηγείται την ιστορία του παιδιού της - της Ελένης - τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλωμά της, μιλά για την απουσία της Πολιτείας και εκφράζει την μεγάλη αγωνία της για το μέλλον του παιδιού της.

Η ιστορία της Ελένης.

 

Ο σύλλογος Άγγελοι Γης συμμετείχε στην 3η Ημερίδα Iatronet με την ιστορία της Σοφίας.

Η μαμά της Σοφίας, Ξένια Μαντοπούλου, περιγράφει πως υπερίσχυε πάντα η διαγνώση για το Σύνδρομο Rett από την προσωπικότητα της Σοφίας και τα συγκεκριμένα προβλήματα που ανιμετώπιζε κάθε φορά.

Η ιστορία της Σοφίας.